MYE PÅ HJERTET
Som kokk er det ikke ofte jeg anbefaler ferdigprodukter, men en gang iblant kommer jeg over produkter som fortjener en anbefaling. Jeg har nå oppdaget produktene til Greenomic og fått de inn i sortimentet til Mass Design.

Produktene dere nå får kjøpt hos oss er olivenoljer i verdensklasse som burde stå på alles sommer bord, ferdigblandede krydder til sauser og dipper og en rekke utvalgte pestoer.
Vi har også olivenolje med smak av trøffel, sitron, hvitløk, chili eller frisk appelsin.
Dette er gode oljer med naturlige aromaer som passer godt til dressinger, salater, i bakverk osv.
bruk hvitløkoljen direkte på bruschetta med litt grovt salt for en ny ``hvitløksbrød opplevelse``. Eller bruk chiliolje eller trøffelolje for nye smaker.

De rene olivenoljene fra Peloponnes kan jeg ikke få roset nok, jeg tror jeg kan dra det så langt å si at de er av de bedre jeg har smakt.

Jeg elsker dipp til pottisen, hvem gjør ikke det, men jeg savnet en dipp med litt voksen smak for å si det på den måten. Vi har nå tatt inn 3 forskjellige smaker med ferdigblandede krydder som kun skal tilsettes rømme eller Kesam. Disse krydder blandingene er drøye og du trenger ikke mye for å sette den smaken du ønsker. Vi har de i smakene Aioli, urter og ost og Cafè de paris.

Pesto, Pesto var faktisk mitt kallenavn på en restaurant jeg jobbet for i Stavanger. Det må ha vært fordi jeg elsker pesto.
En hjemmelaget pesto er himmelen på jord, men man trenger mye ingredienser, jeg har til nå ikke funnet en pesto på glass som kan måle seg med en ekte hjemmelaget pesto, men nærme kommer vi. Jeg har pesto fra Greenomic i skapet. Favoritten min er ``al tartufo`` med trøffel steinsopp og hvitløk.

Hjemme hos oss inviterer vi ofte venner på en liten lunsj i hagen. Da bruker jeg disse pestoene direkte på en bruschetta sammen med litt ost eller skinke eller jeg lager ferdige sandwicher der jeg bruker pesto i stedet for smør.

Vi ``reiser`` ofte ved hjelp av smaker og mat, men for å ``reise`` på en slik måte må man ha kvalitets produkter for å skape den perfekte illusjonen.

Petter Lind, Kokk og matelsker.

https://www.massdesign.no/butikk/hverdagskunst/greenomic