Hva er kreativite                          

Kreativitet handler om å skape ideer og tankemønstre. Det handler om nytenkning, omstilling og skaperevne.

Denne skaperevnen uttrykkes som regel gjennom kunst, litteratur, design, vitenskap og teknologi.

Noen av oss lever av å være kreative, for andre er det ikke så viktig.

selv om man ikke lever av kreativiteten er egenskapen svært viktig i mange yrker, det er desuten en egenskap det gjerne har blitt litt poppis å ha. 

Tegning og maling

Uansett hvordan du bruker kreativiteten så har vi en rekke produkter som blant annet fremmer tegneglede, maling og skriving. 

Maling, tegning og skriving er også gode aktiviteter som skaper ro og meditasjon, det er mange barn som er glad i å tegne, men de blir ferre og ferre hvor eldre de blir. Når de blir voksne er barndomens streker nesten glemt. Mitt tips til de voksne er å sette seg ned og tegne sammen med barna.

Vi i MassDesign samarbeider med noen lokale tegnere og vi har hatt  dager der barn og voksne møtes over arkene, med tips og triks fra profersjonelle tegnere. Det har vært velykket, så det skal vi også gjøre igjen. 

Er du mest glad i å male? ja det passer også bra på disse dagene, Kunstner Gunnar Johnsen elsker og male og han er altid tilstede på disse arrangementene.

 

Skriving

Det å kunne forfatte en teks ut fra hodet og kreativiteten, en tekst, en histore, fortelling noe ingen andre har hørt før. Det synes ihvertfall jeg er fantastisk. I likhet med tegning og maling. så er det å kunne skape noe ut fra tankene det jeg definerer som betydningen av ordet kreativ. 

 

Se HER