Hva er kunst?

Kunst er en fellesbetegnelse for menneskeskapte uttrykk enten i form av dekorasjon, utsmykning eller for å dele opplevelser eller en følelse. Dette lille ordet dekker et stort område og det stilles ofte spørsmål om man kan betegne ting for kunst eller ikke, mest sannsynlig så er svaret ja, da definisjonen på kunst flyter litt utover det konkrete.

Her hos oss på Mass Design får vi holde oss til å skrive om kunst i form av bilder, malerier, trykk og plakater da det er det vi jobber med.

Verdier

Kunst forbindes ofte med høye priser, men kunst trenger ikke å være spesielt dyrt.

jeg kjøper kunst jeg har råd til og  synes er flott, noe som gir meg noe, noe jeg føler jeg kan leve med og som kler mitt hjem. Det kan også være en investering på lang sikt for den dyre kunsten har også vært billig en gang.

Plakater

Plakater er den billigste måten å skaffe seg kunst på, plakater er som regel verken signert eller nummerert og man får de til en rimelig krone.  

Men man skal ikke kimse av plakater, plakater kan være med på og gi hjemmet en form for identitet. Heng gjerne opp noe som du føler beskriver deg. Da kunst er en av de tingene vi definerer vår personlighet ut ifra.  

 

Trykk

Forskjellen og definisjonen på trykk og plakater har glidd litt ut. Det har kommet utrolig mange gode måter å reprodusere kunst på de senere årene alt fra digitale print, plott, digitale trykk osv

 

Originalarbeider

Det sier vel seg selv at en original koster mer enn trykk og plakater, her selger kunstneren ut selve verket han har laget og du kan være sikker på at du har det eneste, det kan være laget opp trykk av originalen, men de vil aldri få samme verdi.

 

 Se våre plakater, trykk og originaler HER