Trenden ligger fortsatt i det grønne universet.

Fargen Neo mint er en god farge med tanke på senere års trender, den har vært tilstede i interiør detaljer for å stemme opp populære farger som Minty Brees og Norwegian wood. Alt kler den smukke sies det og her er intet unntak. Dette er en takknemlig farge som kommer til å trives i ditt hjem om du lar den.

Passer godt med både lyst tre som mørkt, grønne planter, terrakotta potter, bruntoner. La våren komme!

Mange vil nok dra kjensel på fargen fra 50 tallets dinere og detaljer på elektronikk det er ikke så rart. Fargen ligger nemlig et sted mitt mellom teknologi og natur i den følelsesmessige tabellen.

 

Nyeste tilskudd i grønnfargene

Her i Norge har vi de siste årene tippet mot den grønne siden av fargegartet, det finnes fantastisk mange variasjoner av grønt og grønt er jo en fare man forbinder med vår, sommer og miljø så det er kanskje ikke helt tilfeldig at det nettopp er grønn vi nordmenn sverger til fortiden.

Nå er tiden inne, ønsk ``Neo mint`` velkommen.

 

Tips om farge kombinasjoner til Neo Mint. 

Minty breeze har lenge vært en populær farge og det tror vi også den vil være i tiden fremover da Minty og Neo er gode venner. 

Norwegian Wood

En annen populær farge er Norwegian Wood, et tips her måtte være at om du allerede har malt en vegg i denne fantastiske brunfargen så kan du sprite opp med noen detaljer med Neo mint.